Salong Annex

Om salong Annex

Salong Annex byggdes under 2014 och öppnades januari 2015. Att få erbjuda kunderna en lyxig lantlig, lugn och harmonisk miljö är en dröm Kristina haft under en längre tid och nu är det verklighet. Tidigare drev Kristina Aqui Salonger på Storgatan som då var en av Östersunds största och elegantaste salonger. Före det hade Kristina MK Hår & Makeup en mindre och mycket populär salong sen 2002. Gesällbrevet har hon haft sedan 1999 och är erkänd duktig på klippning och färgning. 

063-10 07 70

icon box image

Klippning

Först konsultation därefter en skön hårtvätt i vår massageshamponering.
Barnklippning, vi klipper barn i alla åldrar!

icon box image

Färgning

Vi använder Davines underbara färg. Ett Italienskt märke med stark miljöprofil.

icon box image

Permanent

Wellas pålitliga oljor är perfekta.

icon box image

Uppsättning/styling

Allt från tvätt/fön till glamourös uppsättning.

icon box image

Extensions

Tape och keratinvax av hög kvalité.

icon box image

Kristina

Frisör

Priser och info

Öppettider

Måndag – torsdag     10:00 – 15:00

 

Tjänster

  • Klippning     530:-
  • Färgning     fr. 850:-
  • Barnklippning     fr. 270:-
  • Permanent     fr. 950:-
  • Uppsättning/styling     fr. 250:-
  • Brud     2000:-
  • Löshår/Extensions     offert
  • Bröllopspaketet    3800:-

Betalning i första hand Swish 123 55 70 429

Bröllopspaketet

Ditt bröllop ska vara den finaste dagen i ditt liv. Därför erbjuder vi i en lugn och harmonisk miljö tiden fram till bröllopet. Under fyra timmar har ni Salongen för er själva medans vi fixar till dig inför din stora stund.

Här finns ett litet kök om man vill laga eller värma något. Vi kan även erbjuda lite tilltugg och något att dricka så att vistelsen blir perfekt.

Badrummet har dusch och ombytes möjligheter. Flera rum för samkväm för dina väninnor, tärnor och mamma att fixa till sig medans du blir vackrare.

Även möjlighet till fotografering finns i salongen eller på gården.

Närheten till centrum

Närheten till centrum utan parkeringsproblem, enkelheten med bussförbindelse och bra cykel/gångväg ger bara fördelar. 10 minuter med bil 15 minuter med buss eller 20 minuter med cykel och kunden hamnar mitt på landet. Att få sin behandling och se ut över hästar som betar med Östersund och Frösön som bakgrund blir en bit livskvalité.

Miljöarbete

Vår miljö tycker vi är viktig och därför källsorterar vi maximalt som Stena Recyclinghämtar regelbundet. Allt som vi serverar är självklart ekologiskt i största möjliga mån. Vi erbjuder även våra kunder produktrefill till bra priser på schampo och balsam.