Bo i Annexet

SWE | ENG

Bo i Annexet

Vi har ett stort gästhus på gården som vi kallar Annexet som uppfördes 2014. Huset är ett tvåvåningshus på 100m2 och halva huset är öppet till nock. Kortsidan är helt glasad mot en stor altan med tak. Utsikten är över hästhagen med Östersund och Frösön som bakgrund.

På övervåningen finns ett mastersovrum med en stor 180cm´s kontinentalsäng. Här finns även en liten toalett med ett handfat. Övervåningen har också ett sällskapsrum med en stor bäddsoffa, läsfåtölj och en tv med Canal digitals tv-utbud.

Nedervåningens sovrum har en 160cm´s dubbelsäng nära anslutet till Annexets badrum. Badrummet har stor dusch, tvättmaskin, torktumlare, skötbord och strykmöjligheter.

Köket är full utrustad med ugn, micro, spishäll, vattenkokare, sodastream, diskmaskin, kyl och frys. Här finns även en kaffemaskin som ingår fritt att använda under vistelsen. Annexet har trådlöst Wi-fi och inbyggd Sonos ljudanläggning med Spotify fritt att använda.

Stora rummet är husets hjärta med över 5m till taket med en stor kristallkrona. Här finns även ett stort matbord, eldstad och dubbeldörr ut till den stora altan. Två soffor samt flera fåtöljer, sofforna är även bäddsoffor när flera bäddar önskas. Här finns även en avancerad massagefåtölj som är fritt att använda för gästerna.

Sängarna är bäddade när ni kommer med linne från ett hotelltvätteri. Slutstädning tillkommer på dygnspriset och ni sköter själva om Annexet under er vistelse.

På altanen finns grill och plats för samkväm vid varma sommardagar och sköna kvällar. Önskas fyller vi upp den vedeldade tunnan för ett dopp under bar himmel, se BADTUNNA. Intill finns goda parkeringsmöjligheter med motorvärmare för kalla vintermornar. Annexet är djur och rökfritt.

Välkomna till Annexet på Stallbackens gård!
/Björn & Kristina Wahlberg

Boka Annexet

Vill ni bo lantligt lyxigt i en lugn och avkopplande miljö men ändå nära stan är detta den perfekta platsen. Öppet och trivsamt boende med plats för upp till 7 personer och ett barn i spjälsäng. Annexet har blivit populärt för familjer och parresor till Jämtland.

Här kan ni umgås och laga mat tillsammans utan stress eller måsten. Utsikt över Östersund och Frösön med hästar som betar i förgrunden så blir det väldigt harmoniskt.

Sängarna är bäddade när ni kommer med linne från ett hotelltvätteri. Slutstädning tillkommer på dygnspriset och ni sköter själva om Annexet under er vistelse.

Priser

Lågsäsong
November – Mars
Hela Annexet 4st bäddar i två sovrum 780:-/natt.
Extra bädd i bäddsoffa 195:-/natt. (max 3st)
Slutstäd 495:-/vistelse.

Mellansäsong
April – Maj & September – Oktober
Hela Annexet 4st bäddar i två sovrum 980:-/natt.
Extra bädd i bäddsoffa 245:-/natt. (max 3st)
Slutstäd 495:-/vistelse.

Högsäsong
Juni – Augusti
Hela Annexet 4st bäddar i två sovrum 1180:-/natt.
Extra bädd i bäddsoffa 295:-/natt. (max 3st)
Slutstäd 495:-/vistelse.

Spjälsäng för barn upp till 2år. 0:-/natt.
OBS. Jul, Nyår, Påsk och andra storhelger räknas som högsäsong.

Så här bokar du!

Kontrollera att dina önskade datum är ledig i kalendern nedan. Skicka sen ett mail till oss på info@stallbackens.se med datum, namn, telefon och antal gäster. Vi återkommer så fort vi kan med en bekräftelse.
/Björn & Kristina

Tjänster:

För att er vistelse ska bli så bra som möjligt kan vi erbjuda följande på Stallbackens gård.

  • Vedeldad badtunna
  • Stor gasdriven stekhäll
  • Transfertjänster
  • Bastu (klar hösten 2021)

För mer information kontakta oss!

Bra att veta:

Innan er vistelsen kan det vara bra att få lite information om Annexet. Vi har här skrivit ner lite hur saker och ting fungerar här i huset.

Då kan ni börja njuta av stunden direkt när ni kommer till Stallbackens gård och Annexet.

Har ni frågor?

Björn & Kristina Wahlberg
info@stallbackens.se
+46 63 125080

Stallbackens Gård
Åsvägen 117, 83695 ÅS
Jämtland, Sweden

Latitud: 63.22937
Longitud: 14.593768

La Casa de Manuel

Vi har även ett semesterboende i Estepona, Spanien för uthyrning.

Perfekt för golf, padel, träning och jubileums resor.

En penthouse mitt i gamla stan för upp till 14 personer. 200m till stranden och mitt bland restauranger och butiker.

Läs gärna mer här!

LA CASA DE MANUEL